Principiul nostru de bază este să susținem agricultura ecologică, unde creșterea naturală a plantelor și bunăstarea animalelor sunt pe primul loc. Întotdeauna o alimentație rațională, bine echilibrată în substanțe nutritive asigură o stare bună de întreținere a animalelor și o producție ridicată. Dacă animalele sunt îngrijite cu atenție și hrănite cu cele mai bune furaje, iar plantele sunt cultivate cu îngrășământ bio în cantități optime, atunci sunt create alimente și produse de înaltă calitate pentru noi, oamenii.

Dorim să promovăm un model de agricultură care respectă mediul înconjurător, unde se lucrează cu utilaje și echipamente moderne și se obțin produse apreciate de clienți. Ne impunem să creăm o reală schimbare în industria alimentară: ASIGURAREA CALITĂȚII SĂ FIE PE PRIMUL PLAN, astfel ca producătorii și consumatorii să vadă valoarea investiției lor în produse de calitate, respectând cele mai înalte standarde încât să fie pe gustul tuturor sătmărenilor. Toate acestea sunt posibile prin îmbinarea agriculturii cu știința inginerească pentru a crește calitatea vieții pentru toată lumea și pentru a deservi comunitatea sătmăreană.

Dorim să oferim informații, în primul rând, elevilor și părinților acestora pentru a alege un liceu cu profil în domeniul agricol și în industria alimentară, atunci când vor trebui să opteze pentru continuarea studiilor. Este important ca pe perioada instruirii, elevii să dobândească cunoștințe practice într-un mediu real. În același timp, obiectivul nostru este să oferim antreprenorilor din domeniul agricol și alimentar suficiente informații despre locul unde are loc formarea profesională în județul Satu Mare și unde pot găsi oameni calificați în viitor.

Cel mai important element al proiectului este promovarea instruirii agro-alimentare, care este premiza exersării grijei adecvate şi sustenabile pentru om, animale, vegetaţie şi a mediu înconjurător.

Acestea sunt convingerile echipei NEXT FARMER!

Fii tu următorul agricultor de succes!